Embedfont error

Lotte shared this problem 16 months ago
In Progress

I have a problem with the fonts used in my prototype and trying to embed this font. In my prototype I have used the font Signika Semibold and Signika bold. When I try to export my prototype to HTML I have to embed the font.

But when I try to add the font file to the prototype I get the following warning (see attachment) eventhough I have selected the correct font file on my laptop and the font is also a Google font in my library in JIM. How can I solve this problem? Because I really would like to use the font Signika.


P.S. Apologies for my bad English, it is not my first language

Comments (4)

photo
1

Hi there,


Unfortunately, we haven't been able to reproduce this issue. Can you confirm if the font is already installed directly on your computer?


Best,

photo
1

Hi Sonia,

Yes the font is already directly installed om my personal computer. But I've made a prototype for an iPad, which means that I would like to show the prototype on an iPad (on which the font is not installed) (I also would like to share the prototype with other people, who may have not installed the font). Is it possible to show the same font on the iPad as I have used in the prototype on my own computer?

photo
photo
1

I´m having the same issue.

The embed font system is not working.

Some font I use give an eror while trying to embed.

Also, there is no way to replace all the fonts at once.

Finally, even changin manually each font of each text, JIM continues give me a messagem there are missing fonts.

photo
1

There may be a slight difference between the fonts that is causing the issue. The font files must be exactly the same, and stored the same way in folders. We are working to find a way to make embedding fonts easier.

Also, you can replace all fonts at once by going to Edit -> Replace styles.

photo