Justinmind-logo
 

Help !! My widget library has disappeared from the development screen !

kai shared this question 9 years ago
Answered

Hey guys - my widget library all of a sudden disappeared from the left hand column of the screen. Any info on how to launch it back to the display ?

Comments (18)

photo
1

O_o wow! That's WEIRD. So the thing is the widgets in 'My widgets' tabs are gone, right? Well, I think I'd need more information about what you did until they disappeared. Did you pushed the 'red cross' icon just below the 'My widgets' tab? Or, did you changed any file from the installation's folder (JustinmindPrototyper.ini maybe) ?

photo
1

I have the same problem. I used the simulate feature and when I came back to the prototyper, the library was gone and I can't seem to get it back. I tried reinstalling the free version, but that didn't work either

photo
1

Tom, does it happen in the free version of Prototyper? Or you are working with a trial of a professional version? What library is disappearing?

photo
1

Having the same problem. At one point on the home screen, it said problem loading widget, and now it's gone.. Anyway to get it back? It's not in the widgets tab either..

photo
1

Hi there,


What kind of widgets are you trying to add? Are they custom widgets or are they from our list of pre-made widgets?


Best,

Danielle

photo
1

I am having this problem as well, but 3 years later....

photo
1

Did you see any error messages when the library disappeared? Is it still available if you go Widgets > Add/Remove libraries > My libraries?

photo
1

I'm having same issue. It is not in > My Libraries either... Could be a network directory issue?

photo
1

If I go to Import Library they are there in the file system.

photo
1

I am also facing the same problem ...My widgets section has disappeared..

photo
1

I'm having the same issue. Any fix for this?

photo
1

I just ran into this as well... This is a major issue.

photo
1

Did you see any error messages when the library disappeared? Is it still available if you go Widgets > Add/Remove libraries > My libraries?

photo
1

There weren't any Errors and it's not in My Libraries. This seems to be an ongoing issue for a long time.

One day the Widgets were all in the file... I upgraded the program and now all the Widgets I made are gone.

photo
1

Hello,

Could you go into your user folder (/Users/user) and, inside the Justinmind folder check to see if there is more than one folder with different version numbers?

Thank you kindly,

-Chloe

photo
1

Chloe,

I only see a user_widgets folder macOS Catalina.

photo
1

Hello,

Could you attach a screenshot of the file browser please?

Thank you kindly,

-Chloe

photo
1

I'm sorry I'm not able to do that.

photo