Can't click on my buttons in 'view on device'

Rikkenordahlgd shared this problem 9 months ago
In Progress

Hi! I've create a prototype in a Iphone X device. But when I downloaded to 'view on device' most of my buttons didn't respond when i clicked on them. I tried to change the layout from iPhone X to iPhone Plus as I have a Iphone Xr, and I thought it maybe was the size of the screen that was the problem. But that didn't change anything with the buttons, they still dosen't work - but on my computer it works completely fine? Two of my pictures who has text on them also switch on to another line in 'view device' but at my computer and when i simulate they are in one line as they are supposed to.

Please help..

Please see attached.

Comments (7)

photo
1

Thank you for reporting this! If possible, can you attach the prototype here so we can check this out? You can compress the file to .zip/.rar format to attach it here.

photo
1
photo
1

Hi i can't save it even though I compress it to a zip - it's still too big.

photo
1

Can I send it through wetransfer if I get your mail?

photo
1

It's working correctly on our end. What version of the mobile app are you using?

photo
1

I downloaded it a few days ago so it should be the new one? Where can I see that?


So it’s working fine on your phone? Makes no sense.. none of my buttons are working, only a few. But when when I click on one of the pictures that should pop up, i can’t close it again and all of the buttons in that pictures Don’t react when i click

photo
1

If you try on a new prototype with just one or two buttons, do they work?

photo